Hur vi arbetar

Så här går en köksrenovering eller annat byggprojekt till när du anlitar Köksspecialisten i Stockholm AB.

 

Personligt möte

Ett personligt möte hemma hos dig som kund är utgångspunkten för ett bra samarbete och en affärsrelation som förhoppningsvis sträcker sig mycket längre än ett enstaka uppdrag.

Vi träffas på platsen för bygget och går igenom alla detaljer kring projektet. Vi är gärna behjälpliga med råd utifrån vår erfarenhet inom köksrenoveringar, badrumsrenoveringar och andra typer av projekt, främst inom ROT. Det första personliga mötet är väldigt viktigt för att vi ska kunna ge dig en så detaljerad offert som möjligt.

Offert till projektstart

Väl tillbaka på kontoret så går vår projektledare igenom alla detaljer kring projektet och sammanställer allt i en tydlig offert som är enkel för dig som kund att läsa och tolka. Du ser exakt vad arbete, material, transporter och liknande kommer att kosta samt hur mycket ROT-avdrag du som kund är berättigad till under förutsättning att du har ROT-utrymme kvar hos Skatteverket.

Om du kommer på att du vill lägga till eller ta bort delar i offerten så går det självklart bra. Vi uppdaterar offerten och när vi väl har hittat en offert som du är nöjd med så skickar vi den till dig via e-post och du godkänner den genom att signera den elektroniskt online.

När offerten är signerad planeras uppdraget in, hantverkare schemaläggs och arbetet påbörjas vid överenskommen tidpunkt.

Genomförande och avslut

Vi genomför arbetet enligt avtal och våra hantverkare är alltid noga med att lämna arbetsplatsen städad och prydlig efter varje arbetsdag för att du ska kunna njuta av ditt hem även under renoveringstiden.

Efter avslutat arbete så gör projektledaren alltid en genomgång innan denne markerar projektet som avslutat och slutfaktura på arbetet skickas.  Givetvis lämnar vi två års garanti på alla våra uppdrag så att du som kund kan känna dig lugn.

Vi uppskattar alltid när våra kunder ger oss bra omdömen på sajter som Google och Reco och rekommenderar oss till vänner och bekanta.