Köksrenovering i Stockholm – sluta leta!

Om du vill genomföra en köksrenovering i Stockholm eller har något annat byggprojekt i åtanke och bor i Stockholms län så är den här artikeln skriven för dig.

Om du är ute efter att genomföra en köksrenovering i Stockholm, badrumsrenovering, eller har något annat byggprojekt i åtanke och bor i Stockholms län så är den här artikeln skriven för dig. Vi på Köksspecialisten i Stockholm AB älskar köksrenoveringar och kan vara behjälpliga hela vägen från idé till färdigt resultat.

Vi kan hjälpa dig som vill göra en köksrenovering med följande:

  • Köksplanering – vår erfarna köksplanerare kan hjälpa dig att planera ditt drömkök utifrån ditt hems unika förutsättningar
  • Bästa pris på köksofferten – eftersom vi har etablerade relationer med de flesta kända köksleverantörerna i Stockholm så kan vi ge dig oberoende rådgivning och kompletta offerter från de tillverkare som du funderar på att köpa köket ifrån. Vi kan även erbjuda vissa rabatter hos dessa köksleverantörer så det lönar sig faktiskt att gå via oss när du ska köpa ditt kök!
  • Köksinstallation genomförd av proffs – När köket är beställt (oavsett om du beställt det själv direkt hos en köksleverantör eller via Köksspecialisten) så hjälper våra professionella hantverkare dig med köksinstallationen. Du slipper chansa och bekymra dig för resultatet då våra Köksspecialister installerat hundratals med kök i Stockholm under åren. Våra priser är dessutom mycket marknadsmässiga så du får helt enkelt bästa kvalité till ett överkomligt pris. Självklart har du kontakt med din personliga projektledare genom hela projektet för att säkerställa att allt går smidigt.
  • Långsiktiga kundrelationer – Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring och vårt mål är att få en långsiktig relation med varje kund. Vi vill att Köksspecialisten ska vara ditt förstahandsval när det gäller köksrenovering i Stockholm eller vilket byggprojekt du än vill ta dig an härnäst och det uppnår vi endast genom nöjda kunder som inte bara anlitar oss igen utan som också rekommenderar oss till familj, vänner och bekanta.

Om du funderar på att göra en köksrenovering i Stockholm och vill läsa lite mer så kan vi rekommendera följande artiklar:

Vad kostar det att renovera ett kök i Stockholm egentligen?

Bra tips för att säkerställa en lyckad köksrenovering i Stockholm

Vill du renovera köket och funderar på att flytta det till en annan plats så bör du läsa detta först.

Förverkliga din dröm om ett nytt kök med hjälp av Köksspecialisten

Har du redan bestämt dig för vilket kök du ska köpa och behöver hjälp med köksrenoveringen av en specialist på just köksrenoveringar eller vill du ha råd och hjälp från en oberoende part som är med dig under hela processen från idé till färdigt resultat? Då är Köksspecialisten i Stockholm AB rätt partner för dig! Med hundratals nöjda kunder över hela Stockholm och många års erfarenhet i bagaget så garanterar vi bästa möjliga resultat till våra kunder. Våra omdömen på t.ex. Reco och Google talar för sig själv. Chansa inte när du ska renovera utan kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert med hembesök.


Läs fler

Köksrenovering Täby

Köksrenovering Täby? Har du ett byggprojekt i åtanke och bor i Täby så är den här artikeln skriven för dig.

Hur mycket kostar det att renovera källare?

Hur mycket kostar det att renovera källare egentligen?

Världens dyraste kök 2020

Vad kostar världens dyraste kök egentligen och är det ens snyggt?