Om oss

Det här är historien om Köksspecialisten i Stockholm. Vi älskar vackra kök, köksinstallationer andra typer av byggprojekt!

Vår historia

Två vänner som känt varandra sedan tonåren men som verkat i väldigt skilda branscher valde 25 år senare att göra gemensam sak i en bransch där möjligheten att förverkliga drömmar och påverka atmosfären i människors hem är verklighet. Den ena drev ett framgångsrikt IT bolag som han sålt till ett börsnoterat bolag och den andra drev ett framgångsrikt byggbolag. Nu bestämde sig vännerna för att kombinera expertisen från det bästa av dessa två världar för att skapa ett bolag där varje projekt andas kvalité samtidigt som strategiska affärssystem och integrationer gör att inget faller mellan stolarna.

 

Vårt team

Idag har Köksspecialisten hjälpt hundratals kunder i Stockholm att förverkliga sina högst personliga drömmar om det perfekta hemmet. Vi ger råd och vägledning och kan med hjälp av våra etablerade kontakter med de mest välkända köksföretagen i Stockholm även rekommendera det perfekta köket till dig utifrån dina krav och budget om det skulle vara önskvärt.

Vår laguppställning består av en styrelse som fokuserar på affärsutveckling och en operativ del som är uppdelad i projekt, administration, ekonomi och exekution.

Varje familj är unik. Varje individ är unik. Varje hem är unikt.

Låt oss göra jobbet åt dig och se till att du får ett hem där du verkligen kan trivas och slappna av.