Våra tjänster

Vi är din “one stop shop” vid renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader! Oavsett om ditt projekt är litet eller stort så är vi redo att ta oss an det.

Köksrenovering

Köksspecialisten i Stockholm AB är specialister på köksrenoveringar men genom åren så har vår samlade expertis gjort att vi nu kan hjälpa våra kunder med i princip allt som har med bygg att göra. Vi hjälper till med alltifrån planering till genomförande av ditt byggprojekt och nedan så kan du läsa om vilka ytterligare tjänster vi erbjuder dig som kund. Alla tjänster utförs antingen av egen personal eller certifierade partners men du som kund behöver bara ha en kontakt, smidigt va? Läs mer om Köksrenovering eller boka ett hembesök.

Andra tjänster inom bygg

Badrumsrenovering

Vi är badrumsspecialister och vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Stockholm. Vi kan även hjälpa dig att renovera din tvättstuga, toalett eller om du vill bygga en bastu. Vi hjälper dig gärna med planering av badrummet och vill du att vi hjälper dig med kakel, klinker och inredning, så gör vi det.

Läs mer om badrumsrenovering

Elektriker

Behöver du hitta en duktig behörig elektriker i Stockholm så kan vi ofta hjälpa dig snabbt och smidigt. Många renoveringar och byggprojekt kräver ingrepp på ett eller annat sätt i nuvarande elinstallationer och det är såklart livsviktigt att detta arbete utförs av behörig elektriker på korrekt sätt för dig och din familjs säkerhet. Chansa inte! Om du behöver en behörig elektriker i Stockholm så ring oss först.

Läs mer om elektriker

Köksplanering

När det är dags för ett nytt kök så är det mycket man ska tänka på och vår erfarna köksplanerare hjälper dig gärna på plats med kreativa idéer och lösningar som resulterar i ett välplanerat kök med moderna lösningar som passar din målbild. Behöver du hjälp med köksplanering i Stockholm så tveka inte att kontakta oss först då vi har möjlighet att vara med dig under hela processen från idé till färdigt kök.

Läs mer om köksplanering

Byggföretag

Har du ett projekt som inte är just inom köksrenovering, badrumsrenovering, elektriker eller köksplanering? Inga problem! Köksspecialisten i Stockholm AB har stor vana av de flesta typer av bygg- och renoveringsprojekt och vår samlade kompetens garanterar dig en smidig process eftersom du som kund endast behöver ha kontakt med en enda person, din projektledare, som i sin tur tar hand om alla moment. Så om du letar efter ett byggföretag i Stockholm för ditt nästa projekt, tveka inte att kontakta oss redan idag.

Läs mer om byggföretag